Akciová ponuka 3-4/2022

Nachádzate sa tu

Publikované dňa 01. marec 2022
S blížiacou sa Veľkou nocou sme pre vás pripravili skvelú ponuku a ako jednu z noviniek - cereálne sušienky.

Jarné osvieženie prichádza v podobe chutných ovocných sirupov SAGENA, ktoré máme vo verziách s 50%-ným (balené ako 1-litrové fľaše alebo 5-litrové bandasky) a 100%-ným obsahom ovocia (0,75 l sklenené fľaše), a to v rôznych príchutiach. Pri objednaní uvedených počtov sirupov SAGENA získate pekné darčeky do domácnosti. Naše akciové cestoviny SAGENA zo 100%-nej semolíny máme k dipozícii v rôznych tvaroch a balené sú po 4 kg.

Vaše zásoby zaváranín SAGENA si môžete doplniť o výber kompótov či zeleniny alebo leča a paradjkového pretlaku, ktoré dodávame vo výhodných 4-litrových fľašiach. Výhodne ponúkame aj výber strukovín SAGENA v 5-kilových baleniach a pudingy a rôzne 1-kilové balenia suchých surovín. Väčšie výhodné balenia korenín SAGENA sme rozšírili o ponuku mletej španielskej a maďarskej papriky. Naša jarná ponuka obsahuje aj ovocné termostabilné nátierky SAGENA na prípravu skladkých jedál.

Pre škôlky a školy máme v ponuke aktuálne malé balenia 100%-ných ovocných džúsov, 100%-ných ovocných pyré a obľúbených Pribináčikov. Zdravú ponuku pre deti dopĺňajú naše novinky - cereálne sušienky Čakanka a Vanesky.

Vašich stravníkov sa určite potešia tradičné sladké aj slané jedlá SAGENA, ktoré vyrábame a ako mrazené ich dodávame v 6-kilových baleniach. K objednávkam získate rôzne pekné darčeky a my sa tešíme na vaše objednávky.

 

 

Súbory na stiahnutie: 

Pridať nový komentár